23 september 2008

Back from Nevergone


't Is blogonwaardig om hier meer dan twee weken (zo lang al?) niets te schrijven. Omdat er niets is om over te schrijven? Vergeet het maar. Ik ben anderhalf uur thuis, nadat ik na het werk nog naar de Makro ben gesjeesd. Ik zou zeggen dat het het eerste moment van de maand is dat ik even echt op mijn gemak ben, maar dan zou ik liegen.

Vorige vrijdag had ik voor het eerst in weken tijd niets om handen, waardoor ik een drietal Ikea-kasten in mekaar gestoken heb op mijn kamer. Naast mij onze hond en als achtergrondgeluid een film of twee. Om 1u 's nachts stond ik nog te stofzuigen en met mijn bed te zeulen, maar het resultaat mag best gezien zijn. Om maar te zeggen: ik had alle redenen voor zo'n lange blogstilte maar de komende week zal ik alles proberen te posten over ons paintballavontuur, een nieuwe job, ons houten jubileum, nieuwe films, series en een boel andere rotzooi.

En dan kruip ik nu in mijn kaf. Slapwel.

1 opmerking:

Anoniem zei

I agree with many points. But in some areas, I feel we need to be more aggressive. Just my opinion. Love ya. halter neck wedding dress!?! Battery Louboutin Shoes Christian Louboutin Shoes Plus Size Wedding Dresses